Ló, pók, Hawaii és szerelem – InterCom júniusi BD megjelenések

Egyre közeledik az új Pókember film mozipremierje, ami aktuálissá teszi a három korábbi, Sam Raimi által rendezett epizód BD megjelenését, amit júniusra időzít az InterCom. Mindhárom film 5.1-es magyar szinkronnal, az első kettő DTS-HD, a harmadik pedig Dolby True-HD eredeti hanggal és természetesen Full HD felbontásban kékül be, rengeteg, eredeti nyelvű extrával. És hogy mit tartogat még az InterCom júniusra? A tovább feliratra klikkelve kiderül!

 
Érkezik még három, nemrég még a mozik műsorán szereplő film. George Clooney Hawaii-on szenved egy kicsit a keserédes Utódok-ban, amelynek BD-jén remek magyar feliratos extrákat is kapunk majd (többek közt egy beszélgetést a rendezővel és a főszereplővel). A Kémes hármas-ban Chris Pine (Star Trek, Száguldó bomba) és Tom Hardy (A sötét lovag – Felemelkedés, Eredet) ugyanannak a csajnak, konkrétan a szöszi Reese Witherspoon-nak csapja a szelet. A probléma csak az, hogy hőseink kőkemény titkosügynökök, így vetélkedésük hamar eldurvul.
 
 
A BD-n a film normál verziója mellett a hét perccel hosszabb bővített változat is megtekinthető lesz, akár 5.1-es magyar szinkronnal, akár DTS-HD eredeti hanggal. Az extrák között pedig további kimaradt jeleneteket, alternatív befejezést rendezői audiokommentárt is találunk majd – magyar feliratozással méghozzá.
Végül pedig Steven Spielberg lovas-háborús mozija, a Hadak útján is betrappol a boltok polcaira, 7.1-es eredeti hanggal, de viszonylag kevés (mindössze két kisfilmmel) extrával.
 
 
A teljes megjelenés:
június 13.        Hadak útján (12)
                        Pókember (12)
                        Pókember 2. (12)
                        Pókember 3. (12)
június 20.        Utódok (16)
június 27.        Kémes hármas (16)
 

A bejegyzés trackback címe:

https://bluray.blog.hu/api/trackback/id/tr24495397

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása