3D-ben a Foci EB döntője a Westend tetején

Az LG és a Nemzeti Sport különleges háromdimenziós vetítéssel várja a focirajongókat az Európa Bajnokság döntőjére. A Westend üzletközpont tetején helyeznek el egy óriási, képátlójú vásznat, két 3D kompatibilis tévé társaságában. A legjobb pedig, hogy az egész teljesen ingyenes.

fodball.jpg

Nem túlzás azt állítani, hogy a labdarúgó Európa Bajnokság idején a fél világ lázban ég. Annak ellenére, hogy Magyarország nem jutott ki az eseményre, itthon is rengetegen követik a meccseket otthon, vagy a köztéri kivetítők előtt. Az MTVA ráadásul a közelmúltban jelentette be, hogy hazánkban elindítja kísérleti háromdimenziós adását, így például az EB döntőt már 3D-ben közvetítik. Ezt használja ki az LG és a Nemzeti Sport azzal, hogy közös vetítést szerveztek a Nyugati térre. A dél-koreai vállalat biztosítja a szükséges technológiai hátteret, tehát a hatalmas vásznat, a 3D kompatibilis projektort, a passzív-polarizációs szemüvegeket, illteve két kisebb, abszolút felső kategóriás Cinema Screen formatervezésű televíziót is. Így tehát e Smart készülékeken keresztül is élvezhető a mérkőzés. Az eseményre 2012 július elsején kerül, a belépés ingyenes!

A bejegyzés trackback címe:

https://bluray.blog.hu/api/trackback/id/tr414614521

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása