Hordozható TV beépített optikai meghajtóval

A Green House GH-PDV9BT-BK-nek köszönhetően bárki elviheti egy hosszabb utazásra, nyaralásra a lemezeken található filmjeit, ennek segítségével bármikor megnézheti azokat, sőt a készüléket egy projektorra vagy akár egy nagyméretű televízióra is rákötheti.

gh.jpg

A legnagyobb cégeken kívül még jó pár olyan kisebb, kevésbé fajsúlyos gyártó is akad, amely továbbra is látja a fantáziát az optikai meghajtóval ellátott készülékekben. Közöttük is meghatározónak számít a japán Green House, hiszen a vállalat kínálatában rengeteg ilyen készülék megtalálható, közöttük jó pár hordozható darab is.

Ezt a családot erősíti a jövőben a GH-PDV9BT típusjelzésű készülék is. A legszebb hagyományokat követve a termék LED háttérvilágítású LCD kijelzője 180 fokban elforgatható, ami a kényelmes használatot szolgálja, épp úgy, mint a dobozában megtalálható távirányító. A 9 hüvelykes, azaz nagyjából 21 centiméteres képernyőjének maximális felbontása mindössze 800x480 képpont, ami ma, a tabletek világában édeskevés. Szerencsére azért a csatlakozóknak köszönhetően egyszerűen csatlakoztatható akár Full HD felbontást kínáló, nagyméretű modern televízióhoz vagy projektorhoz. Sajnos az optikai meghajtója sem mondható egy innovációs csúcsterméknek, hiszen nem hogy a BDXL lemezek lejátszását nem támogatja, még a Blu-ray korongok kezelésére sem képes. Azaz maradnak a DVD és CD lemezek, ami azért 2013-ban már egy kicsit érthetetlen ez a húzás.

Természetesen rendelkezik saját médialejátszóval, amely az USB-porton keresztül csatlakoztatott pendrive-okon vagy merevlemezeken található videók és képek megjelenítését, illetve az audio anyagok megszólaltatását támogatja, sőt ezek akár egy memóriakártyáról is eljuttathatóak rá az olvasó modulnak köszönhetően. Rendelkezik beépített tv tunerrel, azaz a digitális és analóg földfelszíni adások vételét is biztosítja. ehhez nem kell mást tenni, mint az alapkiszerelésként mellé járó kisméretű antennát csatlakoztatni a megfelelő bemenetbe. Természetesen az akkumulátort sem spórolták ki belőle, és ez egészen tekintélyes üzemidőt biztosít számára, hiszen 5 órányi működésre elegendő energiával képes ellátni. A kevesebb mint egy kilogramm súlyú (egészen pontosan 930 grammot nyom) termék nem is drága, hiszen már 190 dollárért, azaz mintegy 45 000 forintért hazavihető.

A bejegyzés trackback címe:

https://bluray.blog.hu/api/trackback/id/tr525399363

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása