Szuperhősök, gyors kocsik meg a 4K – Szeptemberi Blu-ray megjelenések

Pro Video

A hónap kiemelt megjelenése egyértelműen a Vasember 3, normál, 3D-s és fémdobozos 3D-s verzióban is megjelenik. A 3D-s BD-khez a 2D-s is hozzá lesz csomagolva, az extratartalom miatt – ami viszont sajnos nem túl acélos. Aki a régi filmek között keres menedéket, azoknak ajánljuk A szökevény BD kiadását, amely minden bizonnyal tökéletes minőségben lehet új életet ebbe a klasszikus moziba. A hónap végén pedig jön Leonardo DiCaprio és A nagy Gatsby, amit szintén hazavihetünk akár 3D-s kiadásban is, de a legkomolyabb a dszdobozos kiadás lesz, amelyben a filmzene CD is megtalálható lesz.

Iron_Man_3DBD_2013_3d.jpg

Select Video

Szerintem Vin Diesel és cimborái is kimerítik a szuperhősség fogalmát azt látva, miket élnek túl egy-egy Halálos iramban epizódban, immár jelentem hatodszor. De nem lehet őket nem szeretni, bármennyire is a prosztó szórakoztatás kategóriájába tartozik ez a franchise. A legújabb rész szeptember végén érkezik, normál illetve fémdobozos verzióban. Az extrák magyar feliratosak lesznek, a film pedig egy perccel hosszabb, bővített verzióban is megnézhető. A 30. évforduló szép jubileum, illik is az ilyesmit megünnepelni, így nem véletlenül jön Az élet értelme cmű Monty Python alkotás BD-n. A korábban megjelent, igencsak sok extrát tartalmazó DVD kiadás össze bónuszát megőrízte a BD, kiegészítve egy vadiúj, egyórás beszélgetéssel, amelyben az összes életben lévő Python tag részt vesz.

bd_fast&furious6_steel.jpg

A régi filmek 3D-sre való felkonvertálása ritkán szokott jól elsülni, de a Jurassic Park mindenképp kivétel ez alól. Aki tehát szeretne a szobájában egy T-Rex-et vagy Velociraptort látni, ne habozzon, hó elejétől már elérhető ez a 3D-s kiadvány, a régi 2D-ssel kiegészülve.

InterCom

Szerény a szeptemberi kínálat is: új filmként mindössze a Zöld urai normál és 3D-s kiadását jegyezhetjük fel. Ezenkívül lesz még 3D-s Hipervándor meg néhány 4K-s megjelenés (Ananász expressz, Godzilla, Men In Black: Sötét zsaruk, Pénzcsináló, Pókember 2.)

Zold_urai_3DBD_3D.jpg

Gamma Home Entertainment

Kis kiadók ritkán vállalkoznak BD kiadásra, emiatt általában a megjelenésekről is kicsit megkésve értesülünk, de támogatni kell minden próbálkozást, ezért örömmel írjuk le, hogy a Harmadnaposok című vígjáték is elérhető lett BD-n augusztus közepétől, magyar feliratos interjúkkal extraként és DTS-HD MA 5.1-es magyar szinkronnal (!).

harmadnaposok.jpg 

A teljes megjelenési lista:

Szeptember 4.           BD: Vasember 3

                                  BD3D: Vasember 3 (BD3D+BD) 

                                  BD3D: Vasember 3 - fémdobozos változat (BD3D+BD)

                                  BD: A szökevény  

Szeptember 11.         BD3D: Jurassic Park

Szeptember 18.         BD: Monty Python: Az élet értelme

                                  BD: A nagy Gatsby

                                  BD3D: A nagy Gatsby (BD3D+BD) 

                                  BD3D: A nagy Gatsby - díszdobozos változat filmzenei CD-vel (BD3D+BD+CD)

Szeptember 25.         BD: A Zöld urai (BD+DVD)

                                 BD: Halálos iramban 6 (fémdobozos is)

                                 BD3D: A Zöld urai (BD3D+BD+DVD) 

                                 BD3D: Hipervándor (BD3D+BD)

                                 BD4K: Ananász expressz   

                                 BD4K: Godzilla 

                                 BD4K: Men In Black: Sötét zsaruk   

                                 BD4K: Pénzcsináló

                                 BD4K: Pókember 2. 

A bejegyzés trackback címe:

https://bluray.blog.hu/api/trackback/id/tr685483206

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása