Négy LG termék kapott EISA díjat

Igazán jól kezdődik az ünnepi szezon az LG számára, a mai napon ugyanis a gyártó 4 terméke kapta meg az EISA (European Imaging and Sound Association), az Európai Kép és Hang Szövetség elismeréseit. A 2009/2010-es elbírálásban az év legjobb értékét képviselő LCD televíziója az SL8000 lett, a legjobb értéket képviselő Blu-ray lejátszó díjat pedig nem más, mint az általunk is tesztelt BD390-es modell nyerte. Továbbá a HB954PB lett az év legjobb európai házimozi rendszere, az év európai környezetbarát mobiltelefon címet pedig a KM900 Arena viselheti a mai naptól.

A díjakat az EISA magyarországi képviseletében Soltész Rezső, a Digitális Házimozi és a Sztereó Sound & Vision magazinok főszerkesztője adta át az LG Electronics Magyar Kft. ügyvezető igazgatójának, San Yong Lee úrnak.

„Nagyon büszkék vagyunk rá, hogy az LG Electronics négy termékkategóriában is EISA győztes lett. Ez igazolja számunkra, hogy vállalatunk törekvésének megfelelően, a felhasználók igényeit mind ár, mind pedig érték tekintetében kielégítő csúcstechnológiás és egyedi formatervezésű készülékeket gyártunk és értékesítünk. A termékeinket a szövetség szakemberei tesztelték, és döntésükkel szakmai véleményüket juttatták kifejezésre, amit mi nagyon nagyra értékelünk” – mondta el Sang Yong Lee úr, az LG Electronics Magyar Kft. ügyvezető igazgatója.

Az EISA (European Imaging and Sound Association) 20 európai ország 50 szórakoztatóelektronikai lapjának társulása, amely szigorú teszteredmények alapján, évente több mint 50 kategóriában ítéli oda a csúcstechnológiás, ár-érték arány szempontjából legkiválóbb termékeknek az EISA díjat. A tagok a szórakoztatóelektronikai cégek által jelölt készülékek közül minden év júniusában döntenek arról, hogy az elmúlt év során kiadványaikban tesztelt termékek közül melyek érdemlik meg a legjobbnak járó elismerést.

A bejegyzés trackback címe:

https://bluray.blog.hu/api/trackback/id/tr981567476

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása