Jurassic Park Blu-ray 2010 végén?

Mostanság minden az Avatarról szól, James Cameron filmje minden eddig rekordot képes megdönteni. A nézők többség tátott szájjal nézi végig a filmet, különösen azok ámulnak el a Pandora bolygó élettere láttán, akik 3D-ben tekintik meg a megalomán rendező alkotását. Nos, nem vitatjuk a film érdemeit, de régebben is voltak olyan alkotások, melyek mérföldkőnek számítottak/számítanak a filmgyártás történetében. Ha pedig egy ilyen művet készülnek kiadni Blu-rayen, akkor egy filmrajongóknak azonnal eszébe jutnak a kellemes emlékek.

Pontosan így éreztem én is, mikor megláttam a kissé pletykaszagú irományt az egyik gyűjtőoldalon. A jól értesült bennfentesek szerint az idei év végén Spielberg dinoszauruszos kasszasikere is megérkezik a nagyfelbontású piacra, a Jurassic Park dinójai várhatóan novemberben "trappolnak be" a boltok polcaira. Sőt, úgy tűnik, hogy a második rész is azonnal megjelenik Blu-ray kiadványként, a harmadik, kissé felejthető történet BD-kiadásáról azonban nincs hír. Ami engem illet, izgatottan várom a megjelenést, a T-Rex hangja egy megfelelő házimozi rendszeren még 2010-ben is sokkolóan rémisztő lehet. :)

A bejegyzés trackback címe:

https://bluray.blog.hu/api/trackback/id/tr41710970

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása