lyen lett az "Incepton Limited Edition Case"

Christoper Nolan remekműve, az Eredet, DVD és Blu-ray lemezen a napokban került a boltokba, és az várható volt (illetve korábban írtunk is róla), hogy a kiadvány extra extrém változatban is napvilágot lát. A Blurayfreak.com szert tett az Eredet limitált kiadású "bőröndre", ami azon felül, hogy egy szokásos triple play kiadvány, nagyon aprólékosan ki van dolgozva.

A készlet egy műanyag védőburkolatban érkezik, amire rászitázták, hogy mi található meg a dobozban. A burkolatot levéve vehetjük kézbe a fémcsatos, fémsarkú, masszív lábakon álló alumínium táskát, aminek egyik oldalára a film címe van sajtolva. A dobozt felnyitva megtalálhatjuk a lemezeket, Cobb totemének másolatát (ami tényleg megpörgethető), a PASIV használati utasítást és a kártyákat -- ráadásul a Blu-ray lemez tokja lentikuláris.

Nos, a készlet ára 29.99 angol font, ami meglehetősen jutányos egy ilyen részletesen kidolgozott és remek minőségű kiadványért. 

És akkor a képek, melyek forrása a blurayfreak.com!

A bejegyzés trackback címe:

https://bluray.blog.hu/api/trackback/id/tr492505324

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása