A komplett Fast & Furious sorozat, gyűjtőknek

Benzingőz, égett gumiszag, turbók fütyülése és V8-asok rotyogása...valahogy mindig ez jut eszembe erről a címről, ami szép lassan egy 5 részes sorozattá nőtte ki magát. Noha a sztori nem mindig volt (elég) komoly, és az utóbbi néhány részben bizony átestek a rendezők és a sztori írói a ló túloldalára, sokszor inkább az zavart, hogy a poénok kedvéért már a realitást is hajlandóak voltak beáldozni.

De ez végülis mindegy, az autók miatt minden részt kötelező volt megnéznie minden autób*zinak, és van egy olyan sanda gyanúm, hogy a gyűjtőknek szánt különleges kiadást is ők fogják leginkább megvásárolni. Az 5 részt alkotó 10 korongot ugyanis egy alufelnire hasonlító tokban helyezték el, ám még rengeteg információ van, amit ezzel kapcsolatban nem igazán lehet tudni. Például a tok anyaga...valóban alumíniumból és gumiból lesz, vagy csak egy szimpla fröccsöntött tokot kapunk? Azt sem lehet tudni, hogy a 10 lemezből álló pakkban az 5 blu-ray korongon felül milyen lemezeket kapunk (esetleg DVD-t?).

Az viszont biztos, hogy a gyűjtőknek szánt kiadás a briteknél szeptember 5-től lesz megvásárolható, és már most lehetőség van előrendelni a Play.com oldalon "potom" 59,99 fontos áron.

A bejegyzés trackback címe:

https://bluray.blog.hu/api/trackback/id/tr553038885

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

DeadBodiesEverywhere 2011.07.06. 15:33:11

Ennyiért van a LOTR és a SW... Itthon persze még rádobnak majdnem ennyit a szinkron miatt...

Míg a németeknél csak 1-3 ezer forinttal drágább a német szinkronos verzió, lásd LOTR

süti beállítások módosítása