Különleges, dupla dokkolós otthoni hangrendszer a láthatáron

Egy időben tablet és okostelefon fogadására is képes az LG ND5520 típusjelzésű, beépített mélynyomóval rendelkező aktív hangrendszere.

lg_nd5520.jpg


Bár a különféle kisméretű, általában Apple termékek (iPod és iPhone) fogadására képes otthoni audio eszközzel már lassan szinte Dunát lehet rekeszteni, ezek között mégis kifejezetten ritka az, amely a táblagépeket is képes kezelni. Pedig ezekre lenne komoly felhasználói igény. Hiszen az ilyen típusú hordozható számítógépek egyre népszerűbbé válnak, viszont a beépített hangszóróik teljesítménye és minősége egyszerűen szánalmas.
Ezen segíthet az ND5520 elnevezésű, egyértelműen a nagyszobába, hálószobába vagy konyhába szánt termék, amelyet az LG most piacra dob Magyarországon is. Ez ugyanis két különálló, tablet kompatibilis dokkolóval bír, amelyek közül az egyik az Android a másik az iOS (azaz Apple) operációs rendszert alkalmazó készülékek kezelésére szolgál. Emellett képes párhuzamosan azok akkumulátorának feltöltésére is. A 2.1 csatornás, azaz integrált mélynyomóval is rendelkező modell maximális kimeneti teljesítménye harminc watt, ami otthoni környezetben tökéletesen elég.

A Bluetooth Streaming funkcióval mobilunk csatlakoztatása nélkül, közvetlenül a telefonunkról játszhatunk le zenéket a szoba bármely pontjáról. Bluetooth technológiát használ a LG Remote App alkalmazás is, amellyel okostelefonról vezérelhető a dokkoló. A készülék előlapján érintőgombként funkcionáló Smart Square egyszerre szolgálja a kényelmet és a stílusos formát. A dokkoló külső háttértárról is képes zenét lejátszani, 3,5 mm-es jack dugó bemenettel/kimenettel (portable-in) pedig egyéb eszközöket, így például hordozható médialejátszót is csatlakoztathatunk az ND5520-hoz, ami ébresztőóraként is funkcionálhat. Amennyiben ha valaki megunná a lejátszóján található dalokat, akkor rádiózhat is a segítségével, hiszen az FM tunert sem spórolták ki belőle. A Red Dot formatervezési díjjal kitüntetett termék ára 44 990 forint.

A bejegyzés trackback címe:

https://bluray.blog.hu/api/trackback/id/tr644712164

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása