Vasárnap éjfélig tart a KépesHármas nyereményjáték! Itt egy kis segítség...

Még két napotok van játszani, a KépesHármas filmkvíz megoldásait december 2. éjfélig küldhetitek el!

A Tim Burton és Johnny Depp rendező-színész párosnak már számos abszurd, valóságtól elrugaszkodott és jellegzetes hangulatú alkotást köszönhetünk. Játékunkban szereplő filmükhöz is nagy adag fantázia és egyfajta gyermeki érzékenység szükséges, gyerekmesének ugyanakkor nem nevezhető. A világhírű csokigyárat titokzatos rejtélyek lengik körül, nem különben flúgos és a külvilágtól teljesen elzárkózó tulajdonosát. Nagy szenzációt kelt így aztán, amikor egy nyereményjáték keretében 5 szerencsés mégis bebocsátást nyer a mesebeli helyre. A magával ragadó látványvilág, a szürreális dialógusok és forgatókönyv mögött komoly tanulságok lapulnak a családi szeretetről, és az igazán fontos dolgokról.

382149_10151140362753683_1758483922_n.jpg

Megnyugtató, és nagy biztonságérzetet ad a hit, hogy valaki vagy valakik figyelnek ránk, segítenek és óvnak minket életünkben, és azon túl is. Az angyali lélek maga kevésbé feldolgozott téma, pláne, ha emberi mértékkel is az egyik legbonyolultabb érzelem, a szerelem érinti meg Isten egyik érinthetetlen és láthatatlan segítőjét. Az eredeti Berlin fölött az ég című filmet alapul véve, az amerikai álomgyárat is megihlette a történet, amiben az angyal Nicolas Cage és a sebésznő Meg Ryan lehetetlennek tűnő egymásra találásáért izgulhatunk. Szívet melengető és szívet tépő történet egyszerre, fantasztikus filmzenével.

Luc Besson, a francia akciófilmek fenegyereke olyan alkotásokkal tette le a névjegyét rendezőként és forgatókönyvíróként, mint a Taxi és a Szállító trilógia, a Leon, a profi vagy az eredeti Nikita. Játékunkban szereplő filmje egy izgalmas utazás a sci-fi világába, sok humorral és pörgős akciójelenetekkel tűzdelve. A lüktető tempójú, nem túl pozitív utópiában az ötezer évente feltámadó Gonosz igyekszik elpusztítani a Földet és vele az egész emberiséget. Ennek megakadályozása egy titokzatos nőre és önkéntelen segítőtársára, a Bruce Willis által alakított kiégett taxisofőrre hárul. Milla Jovovich harci képességei a Kaptár sorozat előtt, már ebben a filmben is jól megmutatkoznak.

429496_10151144039363683_185765887_n.jpg

A képre kattintva játszhatsz!

Elonezet.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://bluray.blog.hu/api/trackback/id/tr114940943

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása