Fast & Furious póló ajándékba a Blu-ray kiadványokhoz

Pontosabban mondva csak akkor jár ajándékba az eredeti Fast & Furious póló, ha az egész sorozatot megrendeljük. Természetesen a négy Halálos iramos film Blu-ray kiadványairól van szó, amik hamarosan - augusztus 19-én - érkeznek meg az xpress.hu "polcaira". A filmek egyenként 5799 forintba kerülnek, ami egész jó a többi augusztusi-szeptemberi premier BD-filmhez képest.

Persze biztos sokan vannak azok, akiket kiráz a hideg a Fast és Furious szó együttes hangzása esetén, ám az vitathatatlan tény, hogy az első film itthon is komoly divathullámot indított el. A kőkemény Vin Diesel és a "zsaru-mégse zsaru" Paul Walker szerencsére visszatértek a negyedik részre, így habár a Fast & Furious nem ér fel az első film sikerével, mégis jót tett a névnek, amit a második és a harmadik rész csöppet megtépázott. Azt viszont nagyon sajnáljuk, hogy Michelle Rodriguez ilyen kevés teret kapott a Halálos iramban.

A bejegyzés trackback címe:

https://bluray.blog.hu/api/trackback/id/tr711316098

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása